Doktor.cz > Centrum sportovní medicíny z.s.

Kontakty

Centrum sportovní medicíny z.s.
Sokolská 1662/35
Praha-Nové Město, 120 00
Ukázat na mapě

Sdílejte

O nás

Pečujeme o olympijské vítěze a mistry světa. Stejně tak se postaráme o vás či vaše děti!

Už více než 10 let dbáme o zdraví a výkony vrcholových sportovců. Nyní jsme umožnili tyto metodiky péče zavést i pro amatérské sportovce a děti.

Každý sportovní výkon je ovlivňován jedním z pěti základních typů limitací. Je jedno, jestli jde o malého žáčka, vrcholového sportovce, nemocného pacienta nebo manažera, co se snaží vrátit ke sportu. Princip je zcela stejný. Naše programy proto zahrnují právě těchto pět oblastí, kterým se systematicky věnujeme.

Zdravotní - jakékoliv onemocnění snižuje tréninkovou adaptaci a výkon. Proto máme celou řadu lékařských sportovních prohlídek.

Metabolická - produkce energie na svalovou práci a udržení organismu ve stabilizovaném stavu. Toto řeší sportovní fyziologie.

Pohybová a koordinační - ekonomika pohybu, kompenzovaný pohybová aparát. Od toho je rehabilitace a fyzioterapie.

Nutriční - optimální skladba zdrojů a tělesného složení pro výkon. Fuel for work.

Psychobiologická - ovlivnění výkonu jak psychikou, tak autonomními reflexy mozku a biorytmy.

Při poskytování služeb klademe důraz na osobní kontakt, důkladné konzultace a diskuze s klienty. Správně odborně provedené vyšetření je totiž nezbytným základem. Víme totiž, že úspěšná péče spočívá ve vzájemném porozumění si mezi lékařem, sportovcem, trenérem a jeho rodinou.

Naše pracoviště patří mezi nejlépe vybavené v České republice a všichni naši lékaři a další specialisté jsou špičkami ve svých oborech a pravidelně publikují a školí ostatní pracoviště jak v ČR, tak v zahraničí. Používáme jen ověřené metody a spolupracujeme s mnoha českými i zahraničními odborníky a centry. Naším partnerem pro oblast léčby pohybového aparátu je Centrum rehabilitace Fyziokomplex, se kterým sdílíme společné prostory.

Máme uzavřenou smlouvu se všemi zdravotními pojišťovnami kromě ZPMV (211) pro obor kardiologie – 107. V případě vyšetření ze zdravotních důvodů či na žádost odesílajícího lékaře jsou provedené služby hrazeny ze zdravotního pojištění.

Galerie

Doktoři v tomto zařízení

Sdílejte

Upravte zařízení

Pokud chcete mít možnost upravit zařízení požádejte správce o přístup.

Správce webu musí potvrdit, že jste oprávněn upravovat zařízení

Po schválení budete informovaní emailem.

Zavřít

Chcete upravit toto zařízení?

Dejte nám vědět a my se postaráme o to, abyste tuto stránku mohli upravovat.