Novinky na našem portálu

14.02.2024

Portál o zdraví Doktor.cz je, nebo se pomalu stává, živoucím místem, kde se řeší témata okolo zdraví a životního stylu.

Novinky na našem portálu

Portál o zdraví Doktor.cz je, nebo se pomalu stává, živoucím místem, kde se řeší témata okolo zdraví a životního stylu. Náš portál je virtuálním mostem mezi odbornou veřejností – lékaři a odbornými organizacemi, které se mají starat o osvětu o zdraví o které se mluví jako o zdravotní gramotnosti, a širokou veřejností - pacienty.

Naší cílovou skupinou je široká veřejnost. Chceme odborná témata představovat jednoduše a srozumitelně. Pokud tu přesto najedete informace, kterým nerozumíte můžete se doptat v diskusním fóru https://diskuze.doktor.cz nebo na adrese poradna@doktor.cz .

Naším domácím prostředím je prostor online. Nejvíce našich čtenářů k nám chodí přes mobilní telefon, a proto jsme vybrali grafiku právě takovou, jako máme. Chceme přiblížit informace o zdraví úplně každému a to tak, aby tomu všichni rozuměli. Pokud vás zajímají témata, která u nás ještě nejsou řekněte si o zpracování na adrese redakce@doktor.cz.

Lidé u nás hledají informace a řeší problémy, které je trápí. Proto je nosným pilířem kategorie Trápí mě, kterou obměňujeme podle poptávky nebo dle aktuální situace. Sledujeme pro Vás novinky v panelových diskusích, na seminářích a u odborných organizací. Sdělíme Vám vždy základ problému, podstatu, a na detail nebo podrobnosti Vás odkážeme na jiné místo online nebo k odborníkovi.

Dokonce se odborníků budeme Vaším jménem ptát. Jsou situace, kdy se člověk nechce ptát svého lékaře, přesto něco řešíme nebo potřebuje. Sami to také známe. Jsme připraveni ptát se za každého z Vás a jsme sami zvědaví na ochotu a odezvu lékařů. Jme virtuálním mostem, mezi lékařem a mnoha pacienty najednou.