Stále častější problém. Lidé různých věkových skupin se potýkají s alergickými reakcemi na určité potraviny, což způsobuje nepříjemné příznaky a omezuje jejich stravování. Nekvalitní strava Jednou z příčin vzestupu potravinových alergií je zvýšená konzumace nekvalitní stravy. Procesovaná jídla, potraviny obsahující umělé přísady, konzervanty a barviva mohou vyvolávat alergické reakce. Nedostatek čerstvého ovoce a zeleniny a přebytek nezdravých tuků a cukrů v stravě oslabuje imunitní systém a zvyšuje riziko alergických reakcí.
Další články
Přírodní pomocníci ve správě hladiny cholesterolu
Cholesterol je nezbytnou složkou našeho těla, která se podílí na tvorbě buněčných membrán, syntéze hormonů a produkci žlučových kyselin,...
Číst víceSamoléčba
Je na čase převzít zodpovědnost za své zdraví.
Číst víceMikrojehličková radiofrekvence dokáže udělat s vaší pletí zázraky
Každý z nás by jistě chtěl mít dokonalou pleť a nemuset tak řešit akné, vrásky nebo kruhy pod očima po probdělé noci.
Číst víceI vy se trápíte s projevy akné?
Akné - toto slovo často označuje frustraci, nejistotu a boj. Vyzkoušejte u nás nejmodernější metody!
Číst více