Mgr. Květa Benediktová

Rehabilitace a fyzikální medicína, Balneologie a fyziatrie

Mgr. Květa Benediktová

Oblíbený 1 uživateli

Ordinační hodiny

Mapa

Květa Benediktová

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

O mně

Vzdělání: 2013 FTVS UK, Mgr.; 2009 3. LF UK, Bc.
Praxe: 2013 – dosud Institut sportovního lékařství; 2012 – 2014 Vysokoškolské sportovní centrum MŠMT ČR – péče o atlety; 2009 – 2011 FN Motol - Klinika rehabilitace – dospělá část

Kurzy:
 Dynamická neuromuskulární stabilizace, Prof. PaedDr. Pavel Kolář, Ph.D. (2017)
Diagnostika a terapie funkčních poruch pohybového aparátu, Mgr. Šárka Hanušová, PhD. (2015)
Atemtechniken in Bezug auf die posturale Stabilisierung, Spinale Übungen bei häufigen Rückenschmerzen, PhDr. Jiří Čumpelík, Ph.D (2012)
Erasmus intensive Programme: An evidence based and multidisciplinary view on neuro - rehabilitation, Breda - Nizozemí (2012)
Course of balance rehabilitation, Anne Shumway – Cook, Marjorie Woolacott (2011); Medical taping concept, Lucie Krestová (2010)

Stáže: 2012 odborná stáž na klinice MUDr. Eugena Raševa - Privatpraxis für neuroorthopädische Rehabilitation und Schmerztherapie im Bewegungsapparat - sensomotorische posturale Therapie, Schweinfurt (Německo)
Aktivní účast na konferencích: Novinky ve sportovní medicíně: Dechová limitace výkonu, Praha: Praktické aspekty funkčního respiračního tréninku (2016)

Konference České společnosti tělovýchovného lékařství 2016: Praktické aspekty funkčního respiračního tréninku (2016)
Sympozium sportovní medicíny 2015, Dříteč: Dechová rehabilitace jako nástroj komplexní přípravy vrcholového sportovce (2015).

S čím Vám pomůžu

Každý člověk potřebuje pro dlouhodobou údržbu svého těla najít osobitou strategii. V ISL zajišťujeme rehabilitační péči nejen pro sportovce, ale i pro širokou veřejnost. To co nás odlišuje od jiných rehabilitací je právě zaměření na aktivní práci s pacientem s cílem navrátit jej do aktivního života.

Poskytujeme odbornou rehabilitaci u ortopedických a neurologických diagnóz, poúrazových a pooperačních stavů, bolestí zad i jiných obtíží pohybového aparátu.  U dětí se snažíme včas zachytit a léčit vadné držení těla, skoliózy, u miminek zejména odchylky v psychomotorickém vývoji.

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu