MUDr. Eva Jerhotová

Oční lékař

Oční

MUDr. Eva Jerhotová

Oblíbený 3 uživateli

Ordinační hodiny

Mapa

Oční klinika NeoVize Praha
Budějovická 778/3a Praha 4, Pankrác, 140 00

Oční klinika NeoVize

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

Platební metody

  • Platba hotově
  • Platba kartou

O mně

MUDr. Eva Jerhotová, Ph.D. vystudovala 1. lékařskou fakultu UK v Praze, obor všeobecné lékařství. Již za studií se zúčastnila 6ti týdenního studijního pobytu na očním oddělení nemocnice Basset Healthcare v USA.

Po promoci v roce 1996 se stala doktorantkou postgraduálního studia biomediciny při lékařské a přírodovědecké fakultě UK pod vedením školitelů doc. MUDr. Otakara Kleina, CSc., a doc. MUDr. Šárky Pitrové, CSc. Zároveň pracovala na I. oční klinice VFN Praha, kde se věnovala především před- a pooperační péči o pacienty s šedým a zeleným zákalem.

Od roku 1998 pracovala na privátní oční klinice JL v Nových Butovicích. Ve spolupráci s prof. MUDr. Ivanem Karlem, DrSc. se zde zabývala problematikou chorob zadního segmentu oka, především pacienty s věkem podmíněnou makulární degenerací a diabetickou retinopatií, včetně léčby těchto onemocnění laserovou fotokoagulací sítnice. Na tomto pracovišti prováděla jako první v České republice vyšetřování sítnice pomocí OCT (optické koherentní tomografie). Od roku 2006 pracovala také v privátních očních ambulancích v Praze.

V roce 1999 úspěšně složila atestaci 1. stupně z oftalmologie. V roce 2000 obhájila doktorskou disertační práci a získala akademický titul Ph.D.

Dr. Jerhotová je spoluautorkou více odborných přednášek a článků. Je členkou České oftalmologické společnosti a České lékařské komory. Pravidelně se účastní odborných oftalmologických kongresů a seminářů.

S čím Vám pomůžu

V Oční klinice NeoVize se dr. Jerhotová věnuje především léčbě chorob sítnice a glaukomu, vyšetřování pomocí OCT, léčbě refrakčních vad, dětské oftalmologii, léčbě šilhání a všeobecné oční problematice.

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu