MUDr. Jindřich Šebor

hlavní lékař

Ortopedie, Chirurgie

MUDr. Jindřich Šebor

Oblíbený 2 uživateli

Ordinační hodiny

Ordinační hodiny

PO
08:00
-
16:00
ÚT
08:00
-
16:00
ST
08:00
-
16:00
ČT
08:00
-
16:00
08:00
-
12:00
Vysvětlivky:
operační den/fyzioterapie

Mapa

Purkyňova 19a Plzeň, 30100

CHIRAZ s.r.o.

Smluvní pojišťovny


Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština
  • gbEnglish
  • deDeutsch

Platební metody

  • Platba hotově
  • Platba kartou

O mně

Jsem atestovaný lékař v oboru ortopedie a traumatologie pohybového aparátu s dodatečnou specializační atestací v chirurgii ruky. Vysokou školu jsem vystudoval v Plzni na LF UK. Další odborné vzdělání, profesní zkušenosti a atestační zkoušky jsem absolvoval v Německu. Provedl jsem nespočet operací na celém muskuloskeletálním systému, především úrazového původu. Posledních několik let se zabývám především chirurgií ruky a zápěstí.
Velká část nabytých zkušeností a znalostí v této úzké specializaci pochází z mnohočetných návštěv vzdělávacích programů v německy mluvících zemích a především ve Vídni, kde je historicky jedna z nejlepších “škol” chirurgie ruky a zápěstí v Evropě.

S čím Vám pomůžu

- Konzervativní i operační léčba širokého spektra problémů - chronické, subakutní, degenerativní a artrotické stavy na kostech, kloubech, šlachách a jiných strukturách ruky a zápěstí a celého pohybového aparátu
- Nejčastější operační zákroky: lupavé prsty, syndrom karpálního tunelu (nově také endoskopicky-miniinvazivně), kontraktury prstů, tvorba uzlů na dlani ruky (Dupuytrenova nemoc), bolavý palec při “rizartroze”, exstirpace ganglia, artroskopie
- Precizní miniinvazivní operační technika, použití pro pacienta velice komfortní techniky lokální anestezie typu WALANT.
- Moderní fixační techniky při zlomeninách, zánětech a jiných bolestivých stavech - dlahy a ortézy na míru Woodcast, Orfit, Orficast aj.
- Moderní injekční a infiltrační techniky pro léčbu poranění šlach, zánětů, pro léčbu artrotických bolestí aj. (terapie vlastní krevní plazmou)
- Cílená terapie ruky/fyzioterapie pod vedením špičky v oboru Bc. Evy Tomášové
- Možnost rentgenové diagnostiky přímo v ambulanci pomocí nejmodernějšího přístroje s minimálním dávkou ozáření
- Aplikace FOKUSOVANÉ rázové vlny pro léčbu bolestí úponů šlach a svalů (např. tenisový a golfový loket), patních ostruh, zánětů šlach, artróz apod., ale i k urychlení hojení zlomenin, pakloubů, léčbu svalových spasmů zad a mnoho jiných patologických stavů na muskuloskeletálním systému

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu