MUDr. Marie Němcová

Oční

MUDr. Marie Němcová

Oblíbený 1 uživateli

Ordinační hodiny

Ordinační hodiny

PO
ÚT
09:00
-
15:00
ST
09:00
-
15:00
ČT
09:00
-
15:00

Mapa

Dělnická 120 Dolní Břežany, 252 41

Poliklinika Dolní Břežany

Jak se k nám dostanete

Bezbariérový přístup
Parkování u kliniky

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

S čím Vám pomůžu

Ordinace očního lékaře, je určena pro děti i dospělé. S ohledem na některá vyšetření je možné děti objednávat od věku tří let. Je zajištěna návazná lékařská péče.

Hodnocení lékaře

Hynek Šalplachta

Hynek Šalplachta - 1. 2. 2023

Vážím si odborného a lidského přístupu paní doktorky, vstřícnosti a sdílnosti. Paní doktorka mi vše vysvětlila v laicky srozumitelné řeči, takže neodcházím jen s receptem na brýle, ale především vím, v jakém stavu moje oči jsou, jak k tomu došlo, co se s tím dá dělat, jak se to asi bude dál vyvíjet, čeho se vyvarovat. Velice děkuji.

Kateřina Dušková

Kateřina Dušková - 9. 12. 2022

Paní doktorka je velký profesionál s lidským přístupem. V její ordinaci se člověk cítí příjemně a vyslyšený. Vše podrobně vysvětlí a zváží všechny alternativy. Ráda k ní budu chodit i s mými dětmi, pokud bude potřeba. Moc její služby doporučuji, takových doktorů jako ona, je dnes málo. Děkuji.

Petra Loušová

Petra Loušová - 5. 10. 2022

Děkuji MUDr.Němcové za její péči o moji rodinu, ale i za její milý přístup. Byla jsem svědkem i situace, kdy onemocněla náhle sestřička a paní doktorka celodenní ordinaci zvládla sama, aniž by někoho poslala domů. Ano měla časový skluz, ale každý kdo má rozum a vnímá situaci kolem sebe, je rád, že má právě takového obětavého lékaře. Možná to i paní Anna P. pochopí až bude potřebovat, aby se jí lékař věnoval třeba delší dobu než na ní má vyhraněnou. Děkuji i sestřičce za milý přístup.

Alena Císařová

Alena Císařová - 5. 10. 2022

Paní doktorka M. Němcová je výborná lékařka. Důkladně vyšetří, vše dobře vysvětlí, případně dá doporučení. Má lidský a empatický přístup. Její peče si vážíme a jsme velmi spokojeni.

Nikola Nováčková

Nikola Nováčková - 5. 10. 2022

Pani doktorku Němcovou musím vyzdvihnout na piadestal. Protože jako očního lekaře a odborníka si ji velice vážím. Vždy ochotně pomůže a pacientům se věnuje nadmíru. Na dobrého lékaře si ráda počkám, zvláště pokud vidím, že je v jednom kole.

David Kachlík

David Kachlík - 5. 10. 2022

David K - 5.10.2022 Rád bych na tomto místě vyjádřil poděkování paní doktorce Němcové, která se stará o mého syna. Kromě neoddiskutovalné vysoké kvality odborné péče si velice vážím její vstřícnosti, ochoty, milého přístupu a jasných instrukcí, které udílí během vyšetření dětem a po něm jejich rodičům. Není třeba dalších slov, chtěl bych tímto příspěvkěm vyjádřit díky za její péči a doporučení jejích služeb.

Anna P

Anna P - 1. 6. 2022

Z odborného hlediska je MUDr. Němcová dobrou lékařkou, avšak nesnese ani drobnou kritiku. Na vyšetření jsem byla přijata s 25min spožděním. Velmi slušně jsem vyjádřila p. doktorce nespokojenost s délkou čekání. Zejména s ohledem na to, že je třeba se objednávat půl roku předem a pokud se pacient nedostaví bez omluvy na vyšetření, je mu účtováno 500kč. To mimochodem plně podporuji. Na druhou stranu je pochopitelné, že i pacient má důvod být nespokojen, pokud termín ze strany ordinace není dodržen. P. doktorka však zřejmě s kritikou neumí pracovat. Mou výtku asi vzala jako útok na svou osobu a z ordinace mě vykázala. Nutno říci, že jsem si dala velmi záležet na tónu a formulaci mého sdělení aby bylo maximálně věcné a slušné. Měla jsem ostatně dost času to v čekárně promyslet. Normální by dle mého názoru mělo být vnímat kritiku jako cennou součást zpětné vazby a příležitost pro zlepšení služeb. Bohužel konstruktivní příjmání kritiky (ale i schopnost ji slušně sdělit) je celospolečenský problém. V lékařství možná ještě silnější než jinde kvůli nedostatečné konkurenci. Doktorů je málo a já teď budu na vyšetření čekat dalšího půl roku. Pokud nechcete dopadnout stejně, raději si nedovolte služby ordinace jakkoli kritizovat.

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu