MUDr. Martin Samec

Gynekologie a porodnictví

MUDr. Martin Samec

Oblíbený 1 uživateli

Ordinační hodiny

Mapa

Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
Šrobárova 50 Praha 10, 100 00

Gynekologicko-porodnická klinika

Smluvní pojišťovny


Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

Hodnocení lékaře

Jana Samková

Jana Samková - 4. 6. 2021

Nedoporučuji lékaře mudr. Martin Samec, který me vyšetřoval na pohotovosti gynekologie. Jeho způsoby, chování a arogance predcily všechny mé dosavadní negativní zkušenosti s lékaři. Naprosto neprofesionální chování, zvyšování hlasu a při vyšetřování naprosto nevhodná gesta. Přijela jsem o půlnoci se silným krvácením po konizaci. Přivezla me sanita a to bylo také první, na co se me udiveně zeptal aniž by se třeba představil. Neodpustil si poznámky typu "existují i jiné, levnější způsoby dopravy". Hned od začátku semnou mluvil nadrazene, opovrhovane. Krvacela jsem opravdu silně. S menstruací již 9 dní v kuse a v ten den od určité hodiny nepřetržitě. Byla jsem vyčerpaná a unavená. Na to konto mi tento lékař suše odvětil, ze "unavení jsme všichni". Očividně měl špatný den, avšak to ho neopravnuje chovat se výše popsaným způsobem. Chtěla jsem odejít, ale potřebovala jsem pomoct. Ve vlastním zájmu jsem musela zůstat a snášet tento příšerný přístup. Myslím, ze takového chování u lékaře by nemělo být přehlíženo.

Terka Dubašáková

Terka Dubašáková - 10. 11. 2020

Doposiaľ najhorší lekár akého som kedy v živote stretla, arogantný, očividne nasraný a nepríjemný lekár, že som si s veľkými bolesťami dovolila prísť na pohotovosť a zobudiť ho v noci. Na moje otázky mi odpovedal arogantne a "robil zo mňa debila". Z jeho správania mi bolo doslova do plaču a mala som čo robiť aby som pred ním udržala slzy. Takýto človek spolu s arogantnou sestričkou, ktorá v noci slúžila nemajú čo v medicíne robiť. Táto trauma vo mne ostane ešte dlho.

Jitka Fiserova

Jitka Fiserova - 10. 9. 2020

Na pana doktora Samce nedám dopustit. Je to skvělý lékař. Když jsem se léčila s endometriózou a docházela za ním na Vinohrady byla jsem tak spokojená,že jsem za ním chodila i nadále na kliniku jako k mému ošetřujícímu lékaři. A podařilo se mi i přes to vše otěhotnět a to velké díky panu Samcovi. Neměla jsem štěstí na gynekologické doktory,ale tohle je pro mě Pan Doktor a děkuji za to ,že můžu být jeho pacientka.

Kristína Bujnakova

Kristína Bujnakova - 24. 4. 2020

Dneska som bola na pohotovosti s problémami a bolesťami na gynekológiu,vo vnohradskej nemocnici,a narazila som na MUDr samec gynekológ ,hnusne ,nepríjemne ,drze chovanie .Nerozumiem ako môže taký človek robiť doktora .Ani svojho psa by som takému človeku nedala ošetriť ! Ak má nejaké komplexi tak je to jeho problém ,a nie prosím aby si je vybyjal na pacientkach. Nikdy viac !!!!!!!!!!

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu