MUDr. Michal Čillík

Psychiatrie

MUDr. Michal Čillík

Oblíbený 4 uživateli

Ordinační hodiny

Mapa

Mánesova 1766 Kladno, 272 01

psychiatrie

Smluvní pojišťovny


Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

Hodnocení lékaře

Michal Čillík

Michal Čillík - 8. 9. 2022

Vážená paní Čeˇo, nevýhodou Internetu je, že se tam lidi rádi skrývají za různé přezdívky, nebou pouze za iniciály svého jména. Posílení touto anonymitou pak často sdělují různé nepravdy a polopravdy, osočují druhé lidi, špiní jejich jméno... Faktem je, a to jsem opravdu řekl, že pervitin, ve srovnání s marihuanou poškozuje mozek významně méně ve smyslu úpadku kognice, kognitivního deficitu, prokazují to mnohé studie a vyplývá to i z mých praktických zkušeností, které mám s léčbou závislých na adiktologii. Podobné je to také s toxickou psychózou, která je v případě stimulancií, metamfetaminu - pervitinu přímočarejší, "jednodušší" (jestliže si můžu dovolit takovouto nadsázku a zlehčování), často se pak taková psychóza zúží "jen" do obsahových poruch myšlení - stihomam, zatímco u kanabisu je to mnohem pestřejší a horší... Není mi jasné, jak je z takového mého sdělení možné dovodit, eventuálně snad i prokázat užívání nelegálních drog - psychoaktivních látek - pervitinu,ale Vy asi takovou schopnost máte. Vážená Adélo, výzva jen pro Vás, jsem připravený kdykoli, a ve kterýkoli denní čas a za účasti nestranných svědků poskytnout vzorek moči k vyšetření celého kompletního panelu na drogy, co Vy na to, dáme soutěž? Negativní vyhrává...

Martina B.

Martina B. - 8. 9. 2022

Pan doktor Michal Čillík převzal místo po paní doktorce Charvátové a Žákové. Zpočátku jsem se bála změny, ale ukázalo se, že se není čeho bát a naopak po čase jsem si začala všímat, že se můj psychický stav zlepšuje. Samozřejmě tuto změnu musíme provádět hlavně my sami v sobě, ale pan doktor Čillík tomu velmi napomáhá a nasazuje tu správnou medikaci. Obzvlášť musím pochválit jeho lidský přístup k pacientovi. Není to ale ten typ lékaře, který vám namaže med kolem úst, pan doktor vám řekne vše po pravdě. A to že je ta pravda mnohdy hodně hořká… ale takový život holt někdy je. Správně vycítí vaše rozpoložení. Nechá vás vymluvit, vyslechne, zareaguje věcně, posoudí z odborného i lidského hlediska. Opravdu přemýšlí nad tím, co by pro vás bylo to nejlepší. Dočetla jsem se tu, že někdo má podezření na to, že pan doktor Čillík bere pervitin a upřímně mě to pobavilo, protože dlouhodobě pracoval se závislými lidmi a když pracujete se závislými lidmi na tvrdých drogách, tak si asi pak nechcete dát a skončit jako oni. Jediné na čem pan doktor ujíždí (co je mi tedy známo) jsou legální drogy a to konkrétně káva a čokoláda ?. Pokud ale budeme konspirovat, tak tipuji, že je pan doktor pravděpodobně upír, pokud přihlédnu k nízké teplotě jeho ruky, kterou má vždy při potřesení rukou, nehledě na roční období ?. Děkuji mockrát panu doktorovi Čillíkovi, doktorovi na správném místě a samozřejmě i paní sestřičce.

Adela Č.

Adela Č. - 13. 8. 2022

Je dost možné, že pan doktor užívá pervitin, protože mi na schůzce tvrdil, že jeho užívání nemá na mozek vliv.. Rozhodně nedoporučuji.

Ilona Cervenkova

Ilona Cervenkova - 25. 3. 2021

Já si na pana doktora nemohu stěžovat. Chodím k němu něco málo přes rok a hodně mi pomohl. Vždy se ke mě choval moc pěkně a nikdy na mě nekřičel. Každýmu samozřejmě vyhovuje jiný doktor a za mě je pan doktor Čilík na svém místě a moc mu zato děkuji.

mironicc mirek

mironicc mirek - 8. 7. 2020

První dvě schůzky byl neutrální, povrchně se zajímal o pacienta, priz do Habešovny za prof. doc. K. Charvátovou, s níž se nedá srovnat. Ovšem při třetí návštěvě jen u sestry s omluvou a přeobjednání vrazil do sesterny Čillík, stylem jako by mu to tam patřilo a začal na uzkostného a depresivního pacienta a sestru křičet, spíš řvát něco o svém úžasném vzdělání a zkušenostech. Pacient byl těsně před ztrátou vědomí. Ještě se zeptal p. Čillíka na možnost změny léčiva. No pak teprve dostal klasický hysterický záchvat! Jako pomstu za to, že jsem se ho dovolil zeptat, mi bez nejmenší prohlídky a dotazú ukončil okamžitě PN. Já byl na pokraji zhroucení, nejen že mne urážel na cti, ale také porušil několik psaných i nepsaných pravidel. Úplně Non lege artis! Velmi to zajímá st. Policii a zdrav. pojišťovny. V důsledku bylo jeho chování, řvaní, úplně směšné. Kdyby se mnou byl bratr, tak by jednu, dvě mu vrazil přes jeho řvoucí hubu? a byl by klid. Oddechli by si hlavně sestry.

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu