Anonymní konzultace pro děti a dospívající na jakékoliv téma.

19.12.2023

Anonymní konzultace online poskytuje dospívajícím i dětem pozornost odborníka. Je to diskrétní anonymní rozhovor. Téma si mladý člověk zvolí sám podle toho, co potřebuje.

 Anonymní konzultace pro děti a dospívající na jakékoliv téma.

To, že malé dítě vyroste v dospělého člověka, je přirozené. Avšak věkem se mění jeho úhel pohledu na svět a současně s tím se mění svět kolem nás. Virtuální svět se mění rychleji než ten fyzický a stále více zasahuje do života dětí a dospívajících. Většinou dříve, než jsou schopni situacím, které jsou sdíleny, porozumět. Děti se stávají dospělými velmi pomalu. Ten proces provází nové hormony, emoce, nové myšlenky, otevírají se nové obzory. Je to fáze hledání.

Mladý člověk hledá svůj postoj sám k sobě i okolnímu světu. V každé situaci je to náročné, tím hůř, když se mladý člověk ocitne ve složité sociální situaci, nachází se v problémové rodině, když se trápí rozchodem nebo láskou. Mladí lidé se někdy trápí tolik, že ztrácejí smysl života, a marně hledají důvod, proč tu být a čím svůj život naplnit. Nemají si s kým o tom popovídat, nemají to kde řešit. Psychoterapie online je místo, kde se jim bude věnovat odborník na duši. Je to člověk, který dětskou duši zná a ví, jak se mění a zraje. Je to člověk, který má v popisu práce pomáhat. 

OBJEDNAT TERAPII

terapeut Veronika Ešnerová