Asistované hubnutí online - aplikace online

23.12.2023

Jedná se o jistou formu poradenství online. Je to služba vás naučí, jak se naučit správně jíst, nepřibírat, a přitom jíst všechny potraviny. Jak si užívat sportu jenom pro radost. K hubnutí využijete jenom potraviny a své tělo.

Asistované hubnutí online - aplikace online

V každé základní potravině jsou obsažené látky, potřebné pro správné fungování našeho těla. V žádné surovině nejsou tyto látky všechny na jednom místě. Proto systém asistovaného hubnutí nevylučuje z jídelníčku žádné potraviny. Na teoretickém základě asistovaného hubnutí je postavena služba, která plní funkci vašeho průvodce správnou volbou potravin. Jde o sestavení jídelníčku na míru, dle parametrů, které právě vy potřebujete. Základním jídlem vám pomůže aplikace vrátit do zdravého stavu kromě nadváhy a podváhy také glykemii, cholesterol, kyselinu močovou, i krevní tlak. Jedná se o aplikaci, která vás postupně učí, co, kdy a za jakých podmínek jíst, abyste byli více zdraví a více hubení, než nemocní a obézní.

Služba, kterou vám nabízíme je aplikací, umístěnou online, dostupnou pro Vás ke každodennímu užívání. Tato aplikace má zcela odlišnou funkci než obecně známé kalorické tabulky. Jejím hlavním úkolem je edukovat vás o tom, jak, co a hlavně kdy jíst, aby Vám bylo dobře. Ne všechny suroviny, které považujete za zdravé, udělají v těle práci, kterou očekáváte. Aby byly užitečné, a tělo vytěžilo jejich celý potenciál, musí se sníst ve správném čase.

Čas je opomíjená veličina a málokdo si uvědomujete, jak velkou úlohu ve stravování hraje. Tato aplikace vás vede, abyste maximálně vytěžili suroviny pro funkčnost vašeho těla, aby potraviny pracovali ve váš prospěch a plně jste využili jejich potenciál. Při správné skladbě potravin, aplikované ve správný čas, vaše tělo bude hubnout. Bude silnější a zdravější.

OBJEDNAT SLUŽBU