Diskrétní konzultace o neřestech.

19.12.2023

Co všechno patří k neřestem, je věcí vaší fantazie nebo zkušenosti. Každý má hranice jinde. Diskuze s odborníkem na duši o tématech za hranou může být pro člověka zásadně důležitá.

Diskrétní konzultace o neřestech.

Dospívání provázejí touhy a sny. Je přirozené, že mladý člověk se staví světu na odpor, nesouhlasí s rodičemi, s tím co se děje kolem něho. Je obvyklé, že má neustále pokušení překračovat hranice a porušovat pravidla. Patří to k této vývojové fázi. Ale i to má své přijatelné hranice. Za čas by se to mělo zklidnit, a po té, co se vymezí proti všem, by každý měl najít svůj vlastní postoj a životní názor. Měl by se přes ty zkušenosti identifikovat sám se sebou.

Může se ale stát, že zakázané ovoce ochutná příliš a situace pro něj může být nepříjemná nebo dokonce nezvladatelná. Psychoterapie online jako soukromý rozhovor o čemkoliv, je ideálním způsobem, jak otevřít témata, u kterých se většina normálních lidí červená. Určitě každému pomůže promluvit si s odborníkem na duši. O duši se má pečovat v každém věku, aby byla duše součástí našeho těla, a cítila se tam dobře.

OBJEDNAT TERAPII

terapeut Matyáš Fialka