Nejste spokojeni s permanentním make-upem?

21.04.2024

Už jste o něm určitě slyšeli několikrát - permanentní make-up, kterému se někdy také říká kosmetické tetování nebo mikropigmentace, zkráceně pmu.

Nejste spokojeni s permanentním make-upem?
Jedná se o techniku dočasné pigmentace, díky níž si můžete připadat po ránu krásnější a navíc bez práce. Ale co když se vám po čase přestane líbit a nebo se nepovede? Naštěstí existuje řešení.

Co jste možná nevěděli o permanentním make-upu

Jak si spousta lidí myslí, permanentní make-up není klasické tetování, jedná se pouze o jemné doladění a zvýraznění pomocí pigmentace pokožky. S jeho pomocí si můžete nechat vytvořit třeba horní i spodní oční linky a zvýraznit rty i obočí. To, jak dlouho vydrží, je individuální, ale obvykle se udává doba 1 až 3 roky. Postupně intenzita barvy slábne, zejména u obočí a rtů. Většinou si nechají permanentní make-up dělat samozřejmě ženy, ale není žádná výjimka, že občas také muži.

Co dělat, když už nejste s permanentním make-upem spokojení

Permanentní make-up není na týden nebo dva. Je to dlouhodobá záležitost a někdy se může stát, že se nepovede podle vašich představ nebo se vám po čase přestane líbit. Potom pravděpodobně začnete hledat možnosti, jak docílit změny a pmu odstranit. Naštěstí se nejedná o složitý způsob a na naší klinice dokážeme zajistit jeho 100% odstranění.

Nebojte se odstranění pmu

Říká se, že nic není nemožné a platí to i u odstranění permanentního make-upu. Naše klinika jako jediná v ČR využívá unikátní PicoPlus laser, s jehož pomocí umíme odstranit nejen tetování, ale také tento typ make-upu.

Tato metoda je rychlejší než jakékoli jiné

Jedná se o vůbec nejefektivnější možnost odstranění permanentního make-upu

Nemusíte se bát popálení nebo jizev

I když je ošetření mírně bolestivé, nebolí víc, než samotná aplikace permanentního make-upu. Vždy s vámi vše rádi probereme osobně na klinice, kde vám vysvětlíme celý proces ošetření a posoudíme, kolik ošetření budete potřebovat k úplnému odstranění make-upu.

OBJEDNAT KONZULTACI