Doktor.cz > Domov seniorů Borová (Trnová 120)

Kontakty

Domov seniorů Borová (Trnová 120)
Trnová 272
Trnová, 25210
Ukázat na mapě

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Sdílejte

O nás

Domov Borová vznikl v roce 2012 v obci Trnová na území Praha – západ. Jedná se o moderně zařízený Apartmánový komplex se službami, který poskytuje ubytování pro 65 obyvatel. Prostory a zařízení Domova jsou přizpůsobeny potřebám osob se specifickými potřebami – jednotlivá ubytování a společné prostory jsou bezbariérové. K Apartmánovému komplexu patří i lesopark, který svými romantickými zákoutími poskytuje místa k odpočinku a relaxaci. Hlavním partnerem Domova Borová je státní příspěvková organizace – Domov pro seniory Háje na Praze 4.Domov Háje pomáhá a zároveň dohlíží nad zaváděním standardů kvality poskytované péče. Tímto bychom chtěli poděkovat zejména paní ředitelce Bc. Dagmar Zavadilové a všem pracovníkům za vstřícnou a odbornou pomoc.

Poslání Domova Borová:
Posláním služeb Domova Borová –  je poskytovat kvalitní pobytové služby včetně zdravotního dohledu, péče osobní povahy a zajišťování pomoci v běžném životě nejen seniorům nad 60 let věku, kteří z důvodu ztráty soběstačnosti nejsou schopni si sami, ani prostřednictvím členů své rodiny, zajistit základní životní potřeby, ale rovněž všem dalším potřebným od 18 let věku, jež z důvodu zdravotního omezení aj. nejsou schopni fungovat ve svém přirozeném prostředí a potřebují neustálou péči. Všechny dostupné služby koncipujeme tak, aby zajistily klidné a spokojené prožití života v příjemném a bezpečném prostředí, které sice nenahradí život ve vlastní rodině, ale významně se k němu přibližuje. Pracovníci/ce Domova se snaží poskytovat veškeré služby pod záštitou všelidských hodnot v co nejvyšší možné kvalitě, aby se jednou mohla stát případným útočištěm pro jejich blízké, nebo dokonce pro ně samotné.

Cíle:
Všem klientům nabízet komplex kvalitních, na sebe navazujících služeb, přizpůsobených jejich požadavkům a potřebám s důrazem na podporu maximální míry samostatnosti a nezávislosti.
Umožnit klientům profesionálně řízenými službami – udržet a rozvíjet jejich psychické a fyzické schopnosti a dovednosti.
Péče o rodinné příslušníky a blízké klienta.

Sdílejte

Upravte zařízení

Pokud chcete mít možnost upravit zařízení požádejte správce o přístup.

Správce webu musí potvrdit, že jste oprávněn upravovat zařízení

Po schválení budete informovaní emailem.

Zavřít

Chcete upravit toto zařízení?

Dejte nám vědět a my se postaráme o to, abyste tuto stránku mohli upravovat.