Doktor.cz > Domov U Anežky, Benátky nad Jizerou

Kontakty

Domov U Anežky, Benátky nad Jizerou
nám. 17. Listopadu 703
Benátky nad Jizerou, 29471
Ukázat na mapě

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Sdílejte

O nás

Domov U Anežky byl postaven ve městě Benátky nad Jizerou v roce 2002.
Domov Benátky má 19 jednolůžkových pokojů a 23 dvoulůžkových pokojů, celkem pro 65 klientů. Pokoje jsou pěkné, prostorné, nechybí televize a lednice. Klienti mohou používat i jiné spotřebiče.

U Anežky se také výborně vaří! Aby každý klient byl se stravou spokojen, je každý všední den, mimo prázdnin, výběr ze dvou hlavních jídel. Stejně tak si klienti mohou 3x v týdnu vybrat z nabídky večeří.
Prádlo se pere v ústavní prádelně, ale pokud některý klient chce, může si prádlo vyprat v nové automatické pračce, případně si prádlo prát jinde.

V Domově seniorů U Anežky se nabízí také různé možnosti využití volného času. Klienti si zvláště oblíbili kurz keramiky, Cestománii, zpívání či taneční s panem Veletou. Domov seniorů pořádá pro své klienty také zábavy s hudbou, tancem a zpěvem. Klienti Domova seniorů vyrábí i různé výrobky -  za keramiku v loňském roce na výstavě v Lysé nad Labem dostali i Cenu hejtmana Středočeského kraje. 
Každý rok se klienti Domova seniorů mají možnost setkat na velmi oblíbené velké akci "Anežské posvícení" se svou rodinou, přáteli, známými.

Sdílejte

Upravte zařízení

Pokud chcete mít možnost upravit zařízení požádejte správce o přístup.

Správce webu musí potvrdit, že jste oprávněn upravovat zařízení

Po schválení budete informovaní emailem.

Zavřít

Chcete upravit toto zařízení?

Dejte nám vědět a my se postaráme o to, abyste tuto stránku mohli upravovat.