Doktor.cz > PREDIKO, s.r.o.

Kontakty

PREDIKO, s.r.o.
Lešetín I
Zlín, 760 01
Ukázat na mapě

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR
  • RBP-ZP

Sdílejte

O nás

Centrum prenatální diagnostiky a genetiky PREDIKO s.r.o. je pracovištěm poskytujícím specializovanou zdravotní péči těhotným ženám, dysfertilním párům a dalším pacientům ve Zlínském kraji.

Gynekologická ambulance:
Komplexní gynekologická péče ambulantního typu, antikoncepční poradenství, komplexní preventivní program v gynekologické praxi, sledování průběhu těhotenství s přesahem do vysoce odborné prenatální péče.

Prenatální diagnostika:
V našem centru poskytujeme komplexní péči pomocí všech nejnovějších poznatků v tomto oboru. Našim cílem je dát Vám co nejvíce informací a zajistit tak nejlepší péči o Vaše těhotenství a vývoj plodu.

Genetické poradenství:
Ambulance lékařské genetiky poskytuje genetické poradenství u rodin a jednotlivců s výskytem potencionálně dědičného onemocnění. Genetická konzultace je také součástí diagnostiky možných příčin poruch plodnosti.

Neinvazivní testování:
V případě zvýšeného rizika některého z nejčastějších genetických onemocnění, nabízíme ženám i možnost provedení neinvazivního testování. Tento typ vyšetření je založen na analýze genetického vybavení plodu a jeho provedení spočívá v běžném odběru krve matky.

Sdílejte

Upravte zařízení

Pokud chcete mít možnost upravit zařízení požádejte správce o přístup.

Správce webu musí potvrdit, že jste oprávněn upravovat zařízení

Po schválení budete informovaní emailem.

Zavřít

Chcete upravit toto zařízení?

Dejte nám vědět a my se postaráme o to, abyste tuto stránku mohli upravovat.