Doktor.cz > Relaxhudba

Kontakty

Relaxhudba

Sdílejte

O nás

Relaxhudba se zaměřuje na všechny důležité aspekty a propojení pro celostní péči o zdraví. Naše specializace je celostní medicína, psychosomatika, epigenetika, duševní zdraví, zdravý životní styl, psychologie, psychologie mezilidských vztahů a mnoho dalšího. Zaměřujeme se nejen na léčbu, ale také na prevenci.

Harmonizuj své tělo, mysl a duši. Vše co potřebuješ pro změnu svého života najdeš nyní na jednom místě. Změň své podvědomé víry a přesvědčení, získej nové modely a vzorce myšlení, chování, návyky a naprogramuj se na úspěch. Vytváříme jednoduché a funkční nástroje pro trvalou změnu tvého života.

Náš odborný tým z lékařů, psychologů a psychoterapeutů, psychiatrů, neurovědců a dalších odborníků z různých oborů zajišťuje, aby náš obsah byl nejdůvěryhodnějším zdrojem informací, je lékařský zkontrolován a doplněn vědeckými a lékařskými studiemi a výzkumy, aby se ověřila klinická přesnost našeho obsahu, obrázků, infografiky, produktů a služeb. Naši odborníci jsou vystudovaní, certifikovaní a splňují veškeré normy.

Sdílejte

Upravte zařízení

Pokud chcete mít možnost upravit zařízení požádejte správce o přístup.

Správce webu musí potvrdit, že jste oprávněn upravovat zařízení

Po schválení budete informovaní emailem.

Zavřít

Chcete upravit toto zařízení?

Dejte nám vědět a my se postaráme o to, abyste tuto stránku mohli upravovat.