MUDr. Saša Poledník

Neurologie

MUDr. Saša Poledník

Oblíbený 1 uživateli

Ordinační hodiny

Mapa

Partyzánů 2174/ Uherské Hradiště, 68801

Neuromed s.r.o.

Smluvní pojišťovny

  • VZP
  • VOZP
  • ČPZP
  • OZP
  • ZPMVČR

Jazyky

S doktorem se domluvíte těmito jazyky

  • czČeština

Hodnocení lékaře

73Kacenka

73Kacenka - 3. 4. 2023

S panem doktorem jsem absolutně spokojená. Pravidelně k němu docházím s páteří, před několika lety mně rázovými vlnami vyléčil rameno, které mě trápilo pekelně dlouho a moc, od té doby s ním nemám problém. Já děkuju a DOPORUČUJU!

Anna Simkovicova

Anna Simkovicova - 19. 10. 2021

"pan doktor" je absolutni dno! Maminka nam prestala ze dne na den chodit. Mela obrovske bolesti, byli jsme radi, ze dosla na wc. V ordinaci tohoto neurologa nam ji objednali za 2 mesice. Sestra pri tomto objednavani sama rekla, ze rozumi mamincinym akutnim bolestem a pokud se objedname jinam, vadit ji to nebude. Maminku jsme opravdu objednali jinam. Behem mesice nam zase zacala chodit. Kdyz volala, ze neprijde v domluveny termíny na osetreni, ze misto ni muzou vzit nekoho jineho, sestra ji prastila s telefonem. Nasledne ji zavolal sam "pan doktor" a rval na ni jako na psa. Pritom on sam...vychovani reznickeho psa. Hamba, hamba, hamba! Toto by si k zene nemel dovolit zadny muz, natoz "pan doktor".

Libuse Hvozdova

Libuse Hvozdova - 4. 3. 2021

Dobrý den pokud máte potize tak pan doktor vás neosetri protože sestřička vás ani neobjedna a posle vás k jinému lékaři. S takovým přístupem jsem se ještě nesetkala. Víc takových příjemných sestřiček. Objednávala jsem se do Uherského Brodu.

Zavřít

Jste to vy?

- vyžádejte si zdarma přístup k tomuto profilu
- zaktualizujte si své údaje ještě dnes
- dejte nám vědět a my se o Vás postaráme, jsme tu pro Vás
- pomůžeme Vám se zviditelnit se správnými informacemi, aby Vás Vaši pacienti vždy lépe našli

Zavřít

Napište doktorovi zprávu