Co je to terciální prevence?

03.04.2024

K terciální péči dochází většinou pod dohledem lékařů.

Co je to terciální prevence?

Ti sledují pacient, kteří mají za sebou zkušenost s nádorovým onemocněním a podstoupili léčbu. Po vyléčení rakoviny a odstranění nádorového bujení je třeba hlídat, aby nedocházelo k tzv. relapsu, tedy k návratu onemocnění. Včasný záchyt relapsu je velmi důležitý pro úspěšnost případné opakovaného léčby. 

I pro tyto účely je možné využít základní jednoduchý IVD test k domácímu použití Carci

https://www.carcireagent.com/vedecke-studie/ 

má podle realizovaných vědeckých studií vysokou senzitivitu na maligní tumory (až 96,7%). S jeho použitím dokážete dlouhodobě sledovat hladinu tyrosinu v těle. Spolehlivě tím můžete odhalit a zachytit recidivu – nový začátek nekontrolovaného růstu buněk v těle. To je stav, kdy se rakovina „vrací“.  

Pokud se člověk z rakoviny vyléčil a jeho tělo nemá v sobě žádné rakovinotvorné buňky, nemá ani navýšenou hladinu tyrosinu. Pravidelným sledováním hladiny tyrosinu může každý relativně snadno hlídat stabilitu svého zdraví a případné opakované nádorové bujení zastavit už na začátku. Testování doporučujeme v pravidelných cyklech 3 měsíců. 

Přejeme každému pevné a stabilní zdraví. Chceme Vám pomáhat v tom, abyste svůj stav mohli doma pravidelně a v klidu sledovat a kontrolovat.