Systém asistovaného hubnutí

22.12.2023

Navázali jsme spolupráci se skupinou aktivních diplomovaných nutričních terapeutek, které jsou zvyklé pracovat online a jsou připravené vám pomáhat. 

Systém asistovaného hubnutí

Navázali jsme spolupráci se skupinou aktivních diplomovaných nutričních terapeutek, které jsou zvyklé pracovat online a jsou připravené vám pomáhat. 

 Sekci služby online na našem portálu budeme postupně přidávat nabídky služeb, zacílené na konkrétní cílovou skupinu nebo na konkrétní problematiku v oboru zdravé výživy, hubnutí a stravování obecně. Všichni obecně děláme spoustu zbytečných chyb. To jak správně – tím myslím co, kdy a v jakém množství jíst, je možné se naučit. Proč tedy nevyzkoušet a nenaučit se něco nového. Na schůzce mi tvrdili, že to není o hladovění a dlouhých půstech.

Naše nutriční terapeutky pracují metodou, která se nazývá „Systém asistovaného hubnutí“.

Jedná se elegantní revoluční metodu, jejímž výsledkem je reálné zhubnutí a navrácení vychýleného zdravotního stavu. Co si zatím můžete představit lze definovat poměrně zeširoka.  Jde o normální hodnoty obvykle sledovaných parametrů, jako je glykemie, cholesterol, kyselina močová, jaterní hodnoty, krevní tlak. Představte si, že to všechno lze změnit obyčejným jídle. Jídlem, na které jsme všichni zvyklí, bez striktního akcentování jednotlivých složek. Je možné zdravě jíst a hubnout, aniž byste museli vyloučit jakékoli suroviny z jídelníčku.

To že pohyb je zdravý a že udržuje naše tělo hybné a silné, to asi víme všichni. Často slýcháme, že abychom začali hubnout musíme se více hýbat, že jde o poměr přijaté a vydané energie. Tyto vystudované a certifikované nutriční terapeutky tvrdí, že k hubnutí nepotřebujete aktivní pohyb a cílený sport, protože potřebný vyšší výdej energie realizuje tělo samo zevnitř.

To může být důležité pro pacienty, kteří například musí zhubnout, aby mohli absolvovat nutnou operaci nebo pro handicapované, kteří se aktivním pohybem mají logicky prgoblém. 

Upřímně, dámy a pánové, sama jsem zvědavá na to jak to bude vychovat. Já pacient vychovaný klasickou medicínou se nestačím divit. Takže toto nové téma budu objevovat s vámi.

Iveta Hybšová