Vánoční pokyny – Nový rok

26.12.2023

I tento den je plný rodinných setkání zvyků a novoročních obědů. Je to nový začátek, který obvykle tráví rodina pohromadě. Užíváme si svoji vzájemnou přítomnost. Přejeme si, abychom se za rok znovu sešli u jednoho stolu. Tak ať je svátečního stolu veselo a milo.

Vánoční pokyny – Nový rok

Držte se svých zvyků a tradic a život si dnes nekomplikujte žádnými pravidly.je dobré rodinné tradice ctít a předávat dalším generacím. Někdo obědvá čočku nebo čočkovou polévku, dojídají se dobroty z oslavy. Někdo peče husu nebo vaří svíčkovou. Obvykle to je náročné sváteční jídlo, které se nedělá v rodině zas až tak často.

Zeleninovorybí den by vám zde hypothalamus ani nedovolil použít a neproběhlo by to správně. Prostě by to nefungovalo. Nemá smysl jíst zdravé jídlo se špatným pocitem.

Všechno ochutnejte, udělejte pouze mezi jídly, sladké jenom ráno, neb maximálně jako sladkou tečku po obědě, a hlavně s radostí a s dobrým pocitem.

Buďte pragmatičtí, čeho už bude moc a zbyto, uschovejte do mrazáku, najdete na to vhodnější chvíli. Není potřeba sníst všechno za každou cenu a z principu