Vánoční pokyny před koncem roku

26.12.2023

V tento čas následuje pár klidových pracovních dní, kdy máte prostor vrátit metabolismus svého těla do rovnováhy. Máte-li předepsaný jídelníček, velmi striktně se ho držte.

Vánoční pokyny před koncem roku

 Máte-li předepsaný jídelníček, velmi striktně se ho držte. Pokud ještě nemáte inspirujte se na stránkách www.jidelnicky.com Velmi striktně se držte svého rozpisu a nedovolujte hypothalamu, aby zneužíval to velké množství jídla okolo Vás!

Vaše oči láká všechno, co vidíte okolo sebe, přesto buďte důslední a nejezte nic nad rámec obvyklého jídelníčku. Neuždibujte! Neochutnávejte! Neotevírejte celý den lednici. Nehledejte jídlo, zaměstnejte se! Pokud ještě máte, a musíte jíst cukroví, dejte si ho ke snídani. Později v průběhu dne ho nabídněte jiným.

Nemějte nic venku položeného, cukroví mějte pod skleněným poklopem, když ho chcete mít vystavené, ale používejte ho opravdu pouze na snídani. Případně můžete kousek ještě jako sladkou tečku po vyváženém obědě. Nejdůležitější je nejíst cukroví průběžně po celý den a mezi jídly. Je důležité určité části dne nechat žaludek v klidu bez dalšího přísunu nového jídla. Žaludek musí zpracovat jídlo, které jsme mu tam dali, proto potřebuje mezi jídly pauzu. Nejezte celý den!

Největším kouzlem pro vaše dobré zdraví a štíhlé tělo je najíst se a chvíli nejíst!

Nechte žaludek v klidu pracovat!